Portonovi Kumbor Herceg Novi

Pozovite za cijenu

Opis

Portonovi Kumbor Herceg Novi. Portonovi je nadahnjujuci rezort smjesten na ulazu u  Bokokotorski zaliv. Individualne stambene jedinice i lokali dizajnirani su za potrebe najzahtjevnijih kupaca. U rezortu se nalazi prvi  One & Only hotel u Evropi zajedno sa Espace Chenot Health Wellness SPA centrom.

Rezort je gradjen u tradicionalno  mediteranskom stilu sa kombinacijom teksturiranog crnogorskog  i venecijanskog stila. Stanovnici mogu birati izmedju znacajnog niza stanova, penthausa i vila u pojedinim zonama isprepletenim uredjenim stazama, svi sa svijetlim i elegantnim unutrašnjostima i opremljeni za moderan i udoban život sa parkingom za automobile.

Rezort sadrži dva parka, zajedno s teniskim klubom, privatnim i zajednickim bazenima za uzivanje, te brojnim vijugavim stazama ili setalištem uz obalu.

Marina Residences se nalaze na obali mora i veoma su elegantne i savremene. Drvo i staklo su se kombinovali za elegantan izgled. Elegantni unutrašnji prostori dizajnirani su tako da odražavaju nautičko okruženje, a Sky Villas krase beskonacni bazeni i predivan pogled na marinu i zaliv.

Marina ima 238 vezova za rezidencijalne i gostujuce jahte koje podrzavaju usluge marine, ukljucujuci duty – free fuel supply . Okruzena je bogatim sadrzajima, ukljucujuci luksuzne galerije, kafice, gelaterije, koktel barove, salone i fine restorane za rucavanje u kojima se posluzuju razne kuhinje od crnogorske do azijske, a sve imaju svoj karakter i stil.

Elegantno smjesten na gracioznom ulazu u Bokokotorski zaliv, One & OnlyPortonovi, besprijekorno je utociste sa 113 soba i 10 brendiranih vila – prvi One & Only u Evropi.

Svojim korisnicima mnostvo usluga pruza  firma za upravljanje odmaralistem Portonovi  koje ukljucuju: usluge internog dizajna, snadbijevanje paketima namjestaja po mjeri, brigu o apartmanima, recepciju i 24-satno obezbjedjenje, medicinski centar, teretanu, heliodrom, vodeni taksi, podzemni parking.

* jednosobni apartmani od 50 m2-127 m2

* dvosobni apartmani od 129 m2 – 229 m2

* trosobni apartmani 170 m2 – 254 m2

 

Za više detalja o ovoj ekskluzivnoj ponudi kontaktirajte nas!

Podijelite na društvenim mrežama

Podijelite