O nama

Drustvo sa ograničenom odgovornošću Rivijera doo Herceg Novi osnovano 2005 godine u Herceg Novom, agencija (Rivijera Nekrentine) pocela sa radom 2013. godine. Bavimo se posredovanjem u prometu nekretnina na području Boko-kotorskog zaliva (Herceg Novi, Perast, Kotor, Tivat) i Budve.

Naša misija je, da našim klijentima pružamo kompletnu .uslugu u prometu nekretnina, bilo da se radi o kupovini ili prodaji stana, kuće, poslovnog prostora ili zemljišta.

PROCIJENA VRIJEDNOSTI NEKRETNINE – vršimo objektivnu procijenu vrijednosti nekretnine.

OGLAŠAVANJE NEKRETNINE – oglašavamo nekretnine na internetu, našim web sajtovima, društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter) kao i drugim domaćim i inostranim portalima za oglašavanje nekretnina.

PREZENTACIJA NEKRETNINE – prezentujemo nekretninu potencijalnima kupcima na stručan i profesionalan način.

POSREDOVANJE U PREGOVORIMA – potpuna pomoć oko pregovora, prodaje ili kupovine nekretnine.

PROVJERA DOKUMENTACIJE – provjeravamo katastarsku dokumentaciju i državni arhiv (ukoliko je to potrebno), kako bi kupac i prodavac bili maksimalno zaštićeni.
Po potrebi dodatno angažujemo licencirane geodetske agencije za premijer nepokretnosti, utvrđivanje tačnih granica i stanja na terenu. Ukoliko su kupci ili prodavci stanci angažujemo licencirane prevodioce.

PRAVNA PODRŠKA – našim klijentima pružamo puno pravnu podršku, koju ostvarujemo u saradnjom sa Notarskom kancelarijom.

ADMINISTRATIVINI POSLOVI – podnošenje poreskih prijava za kupce po kupovini nekretnine, prebacivanje računa (struje, vode, čistoče) na ime novog vlasnika nekretnine.

Težimo ka cilju, da imamo svake godine vise zadovoljih klijenata uz što veću ponudu nekretnina.