Na prodaju moderna vila Prcanj Kotor

1,260,000€

Opis

Na prodaju moderna vila, Prcanj, Kotor.

Na prodaju moderna vila u izgradnji, prvi red uz more, povrsine 450 m2 sa dvoristem 610 m2.

Mirna lokacija, okružena zelenilom. Kuća ima 5 spavaćih soba, prostrani dnevni boravak s panoramskim pogledom na more i kamin, 5 kupaonica. U dvorištu parking za 2 automobila, zelenena povrsina, zona za roštilj.

Termo fasadna izolacija ukrašen prirodnim kamenom, prozori sa staklima sa ventilom ventilacije i toplotne zaštite, dvoriste popločano prirodnim kamenom.

U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s panoramskim pogledom na more, kamin. Tu je i kuhinja, dvije spavaće sobe s kupatilima i ostave. Na drugom spratu je velika soba s panoramskim prozorima, kupatilom i garderderoberom, i dvije manje spavaće sobe, svaka sa svojom garderoberom i kupatilom. Na trećem spratu je sobu za rekreaciju i prostrana terasa s predivnim pogledom na more. Vila je opremljena sa sljedećim sistema:

– podno grijanje u kupaonicama,

– centralno grijanje,

– klima uređaji,

– ventilacija (dovod i odvod)

– centralni bojler,

– alarmni sistem,

– SAT TV,

– Satelitski Internet

Sa svih prozora pruža prekrasan pogled na Bokokotorski zaliv u Crnoj Gori, planine i ostrva, selo Prčanj u mirnom naseljenom području, sa dugom istorijom, jedno od najstarijih naselja u Crnoj Gori, koje se nalazi se 10 km od Kotora.

Infrastruktura sela uključuje restorane, kafiće, pošte, trgovine, na udaljenosti od 5 km nalazi se medicinski centar. Put do aerodrome traje oko 15 minuta, do grada Kotora oko 7 minuta vožnje.

Završetak Jun 2018. garancija graditelja na izgradnji je 10 godina i 2 godine na zavrsne radove.

 

Cijena: EUR 1.260.000, dogovor

Podijelite na društvenim mrežama

Podijelite