THE PEAKS,LUŠTICA BAY Agencija RivijeraNekretnine.com nudi najatraktivnije nekretnine na prodaju i izdavanje u Crnoj Gori

750,000€

Opis

THE PEAKS,LUŠTICA BAY –predstavlja prve i, za sada, jedine golf rezidencije u Crnoj Gori. Među njima, upravo Botanika rezidencije, koje se nalaze iznad Rupe 1 i 2 šampionskog terena za golf sa 18 rupa, dizajniranog od strane Gary Pleyer-a, prve su koje će nastati iz ovog prelijepog spajanja prirode i prefinjenih ideja.

Nudeći mogućnost uživanja u raskošnim prirodnim ljepotama za sva čula i počivajući na značaju privatnosti i izdvojenosti, a u isto vrijeme vjerne identitetu i energiji Luštice Bay, Botanika rezidencije predstavljaju jedinstveno i rijetko dostupno iskustvo.

Izuzetna prirodna ljepota naselja The Peaks jedna je od njegovih jedinstvenih katakteristika, koja se mora posebno istaći; domovi su projektovani u bliskoj vezi sa prirodom. Zelena trava koja se nježno njiše na povjetarcu i kultivisano nisko rastinje, zajedno sa autohtonim vrstama drveća iz ovog regiona, obezbjeđuju veliku hladovinu ovim mirnim dvorištima.

VRSTE NEKRETNINA:

1.APARTMANI BOTANIKA

Svaka stambena zgrada dijeli bazen,proctor za roštilj I guvno,sa zajedničkim igralištem u kojem djeca mogu uživati. Gotovo 20% prostora posvećeno je terasama koje prikazuju nevjerovtne poglede, a imaju žandinjere za skladno integriranje s vanjskim krajolikom.

 Dostupne jedinice od 117m2 – 157m2.

  1. BOTANIKA GRADSKE KUĆE

Završeno sa vrhunskim keramičkim pločicama, italijanskom kuhinjom I kvalitetnim sanitarijama, sa mogućnošću traženjanadogradnje za završne odrade . Svaka kuća ima svoj privatni bazen, proctor za roštilj,kamenu terasu I vrt.

Dostupne jedinice od 214 m2 – 217m2.

  1. VILLA BOTANICS

Botanika trosobna vila površine 371m2 obuhvata luksuzan život s zadivljujućim pogledom na morsko more Luštice I raskošne private vanjske prostore. Spajanje unutrašnjeg u vanjskog života kroz pedantan dizajn vile pokazuju tradicionalne kamene zidove I prozore koji pojačavaju  očaravajući pogled.

Uslovi plaćanja : 25% na Ugovor o prodaji I kupovini + 75% u jednakim tromjesečni ratama u toku 5 godina.

Datum završetka je decembar 2025.

Podijelite na društvenim mrežama

Podijelite