Moderna vila Prcanj Kotor

Pozovite za cijenu

Opis

PRODATO//

Moderna vila u Kotoru, Prčanj, Crna Gora. Površine 155 metara kvadratnih. Trospratna kuća na placu od 250 metara kvadratnih. Udaljenost od mora je oko 100 m, ima predivan pogled na Boko Kotorski zaliv. Mirno i zeleno mesto. Kuća ima 3 spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, sa divnim pogledom na more i kaminom, 2 kupatila. U dvorištu se nalazi parking za 2 automobila, zelena zona, i zona za roštilj.
Fasada je urađena od kvalitetnih materijala, izolacije, i dekorisana je drvom. Prozori imaju dobru ventilaciju po potrebi i termalnu zaštitu, plac je dekorisan sa kamenom, a kuća ima sledeći inžinjerni sistemi:
– elektronske podove u kupatilu;
-ventilacija;
-centralni bojler (160 litara)
-bela tehnika (Grohe)
-led rasveta
-signalizacija
-satelitska televizija
-satelitski internet
Pogled na more ima svaka soba. Prčanj je veoma pogodno mesto za odmor i život, a isto tako i jedno od najstarijih naselja u Crnoj Gori. Udaljen je 10 km od Kotora. Ima dobru infrastrukturu – kafići, marketi, restorani, ima nekoliko većih marketa na oko 5 km od naselja. Put od aerodroma ne zauzima više od 15 minuta, do Kotora je oko 7 minuta autom.
Dupunski može da se izgradi garaža na mestu parkinga. Godina gradnje 2017. Garancija od građevinske firme je 10 godina na samu građevinu i 2 godine na interijer.

 

Podijelite na društvenim mrežama

Podijelite