Herceg Novi Kumbor luksuzan hotel

3,200,000€

Opis

Herceg Novi Kumbor luksuzan hotel

Hotel se sastoji od: 47 soba, 10 dvospratnih vila, 111 kreveta. Dva velika parkinga, dva bazena, restoran za 80 osoba. Godina izgradnje 2000, u 2011. godini je obnovljen. Video nadzor, bežični internet, satelitski TV. Voda, struja, kanalizacija – gradska, nalazi se generator i rezervoar za vodu. Licenca za cjelogodišnji rad.

Hotel se nalazi na magistralnom putu “Jadranski put”, koji je pogodan za turiste koji putuju automobilima i motociklima. Plaža je udaljena 3 minuta hoda sa podzemnim prolazom ispod puta.

Opis: Herceg Novi, Kumbor -luksuzni hotel sa 4 zvjezdice;

Kapacitet: 47 soba i apartmana / 100+ kreveta;

Kompleks kategorisan sa 4 zvjezdice, u ekološki čistom području Boke Kotorske, u mirnom području Kumbora.
Hotel se nalazi 5 km od centra Herceg Novog, 20 km od Tivta (od aerodroma), 40 km od istorijskog centra Kotora, 55 km od Dubrovnika (Hrvatska).

Hotel raspolaže sa 47 soba i apartmana, u kategorijama “standard”, “suite”, “apartman” i “vila”. Samo 80 metara od hotela, nalazi se privatna plaža (35 metara). Takođe, tu su 2 otvore bazena, za odrasle i za djecu. Hotel ima restoran kapaciteta 85 osoba i etno-konobu za za 30 osoba. Postoje 2 zaštićena parkinga, sa kapacitetom do 25 automobila.

Rastojanja:

Centar Herceg Novog: 5 km;
Tivat aerodrom: 20 km;
Autobuska stanica: 3 km;
Željeznička stanica: 100km;
Benzinska pumpa: 2 km;
Wellness centar: 3 km;
Prodavnice: 50m;
Plaža: 50 m;
Dodatni sadržaj:
Otvoreni bazen;
Restoran;
Teretana;
Sauna;
Hotelska plaža;
Parking;
Kafe-bar;
Kompjuterska sala
Vešeraj

Podijelite na društvenim mrežama

Podijelite